У Кличка кличуть бізнес включитися в реновацію Подолу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кличка кличуть бізнес включитися в реновацію Подолу

Казна та Політика
502
У Київській міській державній адміністрації (КМДА) закликають бізнес до соціальної відповідальності і підтримки реновації Подолу, – заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.
За його словами, благоустрій міста, ініційований і активно здійснюваний міською владою, має знайти підтримку у тих, хто живе і працює в місті.
«Якщо це бізнес, то його роль у змінах, що відбуваються в місті, так само важлива, як і роль влади, яка планує і проводить ці зміни. І зараз дуже важливо, щоб не тільки ті компанії, які розташовані на Подолі, а й з інших районів, підтримали оновлення міста, облаштування його комфорту. Це треба зробити справою, а не розмовами», – цитує Пліса прес-служба КМДА.
Він запевнив, що компанії, які відгукнуться на заклик, отримають всебічну підтримку міської влади. «Зараз бізнес має хороший шанс стати насправді корисним рідному місту. Разом ми зможемо більше, а отже, Поділ як історичний район, красива частина нашого красивого міста, буде облаштованим і зручним для киян і гостей столиці», – підкреслив перший заступник голови міськадміністрації.
У мерії також нагадали, що минулого тижня було підписано розпорядження КМДА, відповідно до якого Контрактова площа та вул. Сагайдачного (до вул. Андріївської) стануть пішохідними, що, як розраховує міська влада, створить комфортний пішохідний простір в історичній частині Подолу.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас