Система ProZorro зафіксувала мільйонну закупівлю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Система ProZorro зафіксувала мільйонну закупівлю

Казна та Політика
303
Кількість тендерів в електронній системі публічних закупівель ProZorro досягла 1 млн, повідомляє Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ).
“Один мільйон процедур і звітів в системі публічних електронних закупівель ProZorro пройшли, політ нормальний. Команда працює над подальшим прискоренням”, – прокоментував на своїй сторінці в Facebook перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов в четвер.
Як говориться в повідомленні на сайті МЕРТ, мільйонну за рахунком закупівлю оголосила військова частина 3057 Нацгвардії України в м. Маріуполь, закупивши крупи на 19,4 тис. грн.
За статистикою ProZorro, за всю роботу системи лідерами з електронних закупівель стали Київська, Дніпропетровська та Донецька області. Найбільшими держзамовниками називають Київський метрополітен – з 3,177 тис. тендерів за весь час роботи у системі, регіональну філію “Львівська залізниця” (2,322 тис. тендерів) та департамент житлового господарства Харківської міськради (2,287 тис. тендерів).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас