Генпрокуратура і Нацполіція проводять обшуки в приміщеннях Фонду соцстрахування з втрати працездатності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Генпрокуратура і Нацполіція проводять обшуки в приміщеннях Фонду соцстрахування з втрати працездатності

Фондовий ринок
422
Генеральна прокуратура і Національна поліція проводять обшуки в приміщеннях Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.
Згідно з ним, управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генпрокуратури розслідує кримінальне провадження за фактами заволодіння грошовими коштами Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особливо великих розмірах і зловживання посадовими особами вказаного відомства службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.
Розслідування проводиться за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу.
У повідомленні йдеться, що 3 серпня на підставі постанов суду співробітники Генпрокуратури спільно з департаментом захисту економіки Нацполіції проводять обшуки в приміщеннях фонду і за адресами мешкання його посадових осіб з метою пошуку документів та інших доказів, які мають значення в кримінальному провадженні.
Досудове розслідування триває.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас