Трамп підтримав законопроект про скасування лотереї з видачі грін-карт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трамп підтримав законопроект про скасування лотереї з видачі грін-карт

Світ
3952
Президент США Дональд Трамп висловився на підтримку законопроекту про скасування лотереї з видачі грін-карт іммігрантам і скорочення легальної міграції в країну вдвічі.
Замість лотереї має бути введений “змагальний процес подачі заявок”, заявив Трамп. За його словами, завдяки цьому більше шансів на отримання дозволу на проживання і дозволу на роботу в США матимуть мігранти, які “говорять англійською, можуть фінансово забезпечити себе і свою сім’ю і мають навички, необхідні для американської економіки”, заявив Трамп. Пропонована імміграційна система схожа на ту, яка існує в Канаді та Австралії, зазначено в прес-релізі на сайті Білого дому
В результаті планується вдвічі знизити число легальних мігрантів, які в’їжджають в США. Зараз дозвіл на проживання в Сполучених Штатах отримують близько 1 млн іноземців щороку. Близько 50 тисяч осіб на рік отримують грін-карти через лотерею.
Крім того, проект поправок передбачає скорочення кількості видачі дозволів біженцям на перебування в країні до 50 тисяч на рік.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас