Голова Symantec очікує подальшого зростання виручки через кібератаки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Symantec очікує подальшого зростання виручки через кібератаки

Фондовий ринок
137
Американська Symantec Corp., один з провідних розробників комп’ютерних програм для забезпечення безпеки даних, і інші компанії галузі продовжать отримувати додаткову виручку через часті кібератаки, включаючи випадки використання вірусів-вимагачів WannaCry і NotPetya, заявив голова Symantec Ґреґ Кларк в ході телеконференції після публікації фінансової звітності.
За його словами, Symantec зафіксувала понад 1 млрд спроб впровадження WannaCry на пристрої, захищені її програмним забезпеченням. Разом з тим ні WannaCry, ні NotPetya не мали “практично жодного впливу на наших клієнтів”, додав він.
Результати Symantec за I квартал 2018 фінансового року та прогнози на рік в цілому перевершили очікування ринку.
Виручка за три місяці, що завершилися 30 червня, підскочила на 33% – до $1,17 млрд, йдеться у звітності компанії. Продажі в корпоративному сегменті зросли на 34%, до $646 млн.
При цьому Symantec зафіксувала чистий збиток у розмірі $133 млн порівняно з чистим прибутком на рівні $135 млн за такий самий період роком раніше.
Скоригований прибуток Symantec склав 33 центи на акцію. Аналітики, опитані Thomson Reuters, у середньому прогнозували цей показник на рівні 31 цента на акцію.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас