Акції банків США оновили посткризовий максимум — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції банків США оновили посткризовий максимум

Фондовий ринок
227
Фондовий індекс фінансових компаній США у вівторок досяг найвищої позначки за майже 10 років, оновивши посткризовий максимум.
Інвестори продовжують сподіватися на пом’якшення регулювання банківської галузі і перевкладаються з акцій високотехнологічних компаній у фінансовий сектор, пише Financial Times.
Котирування акцій найбільших банків Уолл-стріт, включаючи Bank of America Corp., Citigroup Inc. і JPMorgan Chase & Co., зросли 1 серпня більш ніж на 1%.
Індекс фінкомпаній, що входять в розрахунок Standard & Poor’s 500, піднявся до 419,54 пункту. Останній раз подібний рівень спостерігався в грудні 2007 року, якраз перед тим, як фінансова криза повністю охопила спершу США, а потім і весь світ.
Управління контролера грошового обігу (OCC) США у вівторок розпочало процес внесення поправок в так зване “правило Волкера”, яке жорстко розмежовує інвестиційні операції банків та споживче кредитування. За даними джерел FT, в середу OCC опублікує проект поправок для обговорення представниками банківської галузі та іншими експертами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас