Кредитний портфель сегмента малого бізнесу ПУМБ перевищив рекордний 1 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитний портфель сегмента малого бізнесу ПУМБ перевищив рекордний 1 млрд грн

Особисті фінанси
69
Кредитний портфель малого бізнесу Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) перевищив 1 млрд грн.
Будучи відносним новачком на ринку кредитування мікро і малого бізнесу, ПУМБ значно просунувся в цьому напрямі, продемонструвавши стрімке зростання у кредитуванні найбільш затребуваного на сьогодні в Україні сегмента, а також увійшов до ТОП-5 рейтингу «Найкраща цінова пропозиція для МСБ» за версією журналу «Бізнес» за 2017 рік.
Дані актуальні станом на липень поточного року та показують особливий клієнтський попит на кредитні продукти ПУМБ для малого бізнесу, серед яких особливою популярністю в банку користуються кредитні лінії на поповнення оборотних коштів, овердрафт і факторингові продукти.
«ПУМБ є одним з головних гравців на ринку кредитування малого і середнього бізнесу, тому ми інтенсивно працюємо у напрямку спрощення як термінів прийняття рішення, так і пакету документів, які надають клієнти для отримання фінансування.
Такий результат – більш ніж 1 млрд грн виданих коштів малому бізнесу, обумовлений, перш за все, швидкістю прийняття рішення в ПУМБ за кредитними заявками терміном до 5 днів, відсутністю необхідності страхувати окремі види застави, а також особливими умовами з надання овердрафту”, – коментує Директор департаменту по роботі з малим бізнесом ПУМБ Олена Рудик.
Обслуговування та підтримка малого бізнесу в Україні є одним із стратегічних пріоритетів роботи ПУМБ. Сьогодні банк обслуговує 39 413 підприємств малого та мікро сегмента, загальний обсяг коштів, яких перевищує 2 млрд грн.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас