Глава "Укравтодору" повідомив, коли відремонтують трасу "Дніпро-Миколаїв" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава "Укравтодору" повідомив, коли відремонтують трасу "Дніпро-Миколаїв"

Казна та Політика
608
Наступного року траса національного значення Н-11 “Дніпро-Миколаїв” буде повністю відремонтована.
Про це заявив керівник Державного агентства автомобільних доріг Славомир Новак під час перевірки ходу ремонтних робіт на трасі Н-11.
“Екскурсію” розбитими миколаївськими дорогами Новаку провів глава Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко. Як пояснив сам Савченко, він запросив Новака подивитися на хід ремонту державної траси Н-11, бо чув багато нарікань на якість виконання робіт і використаних матеріалів. Губернатор Миколаївщини зазначив, що це перший випадок, коли глава Укравтодору приїжджає в Миколаївську область, де безпосередньо виконуються ремонтні роботи.
Надихнувшись побаченим, Славомир Новак висловив підтримку Савченку і запевнив, що в 2018 році дорога “Дніпро-Миколаїв” буде відремонтована.
“Цього року ми будемо продовжувати ремонт траси Н-11 на Дніпро. А в наступному році це стане нашою головною метою – закінчити ремонт траси “Дніпро-Миколаїв”. Наш спільний принциповий підхід з губернатором Миколаївщини – зробити цю дорогу швидко і якісно”, – зазначив у коментарі Славомир Новак.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас