Розпізнавання облич замінить паспортний контроль в аеропортах Австралії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розпізнавання облич замінить паспортний контроль в аеропортах Австралії

Технології&Авто
316
В аеропортах Австралії впровадять технології розпізнавання облич – встановлять 105 розумних рамок. Вони прийдуть на зміну паспортному контролю.
Міністр з питань імміграції та прикордонної охорони Австралії Пітер Даттон заявив, що технологія розпізнавання облич прийде на зміну паспортному контролю в аеропортах країни, пише ZDNet.
За словами міністра, торік 40 млн осіб перетнули кордони Австралії, і в найближчі три роки ця кількість збільшиться до 50 млн. Нові технології дозволять людям, які приїжджають, навіть не діставати свій паспорт в аеропорту.
Спочатку буде встановлено 105 розумних рамок, вони обійдуться в 22,5 млн австралійських доларів. Всього Департаменту з питань імміграції та прикордонної охорони федеральним урядом було виділено близько 95,4 млн австралійських доларів, з 59,9 млн підуть на біометричні технології.
Подібні технології застосовують уже кілька аеропортів світу. Наприклад, цієї зими їх тестували в Парижі в аеропорту Шарля де Голля, British Airways використовує біометрію в лондонському аеропорту Хітроу, впровадити її планують і в Дубаї.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас