Meizu представила смартфон з екраном на задній панелі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Meizu представила смартфон з екраном на задній панелі

Технології&Авто
1801
Виробники смартфонів намагаються використовувати кожен міліметр простору на передній частині наших пристроїв, а про задню панель незаслужено забувають. Нова серія Pro7 від Meizu хоче це виправити, повідомляє The Next Web.
У серіях Pro7 (і Pro7 Plus) Meizu вирішили додати невеликий AMOLED-дисплей на задній панелі пристрою, причому досить сміливо асиметрично його розташувавши. Тим не менш, вигляд пристрою дуже привабливий.
З заднім дисплеєм стане зручніше робити якісні селфі, використовуючи задню камеру, отримувати інформацію про час і погоду. Також можна буде просто встановити на нього шпалери для краси.
Ринок Meizu насамперед націлений на Китай і деякі частини Азії і Європи, тому дістати його, наприклад, у США, буде не так просто. Телефони використовують Flyme OS Meizu, на Android 7.0, але додатки і послуги Google відсутні (як це зазвичай буває в Китаї). Однак їх можна завантажити самостійно. Поки що немає точної інформації про ціни на смартфони. Планується, що вони надійдуть у продаж у вересні.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас