Foxconn відкриває перший завод в США вартістю $10 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Foxconn відкриває перший завод в США вартістю $10 млрд

Фондовий ринок
1018
Президент США Дональд Трамп оголосив, що Foxconn Technology Group, один з найбільших постачальників Apple, планує побудувати новий завод з виробництва моніторів з РК-дисплеєм в Вісконсині, пише Bloomberg.
Завод відкриється в рідному штаті спікера Палати представників республіканця Пола Райана, який особисто лобіював будівництво заводу через главу адміністрації Білого дому Рейнса Прієбуса. Це великий політичний успіх, бо американська влада вже не перший рік, починаючи з Барака Обами, говорить про необхідність повернення виробництва з Азії в США.
На заводі передбачається найняти близько 3 тисяч осіб, хоча в кінцевому підсумку підприємство зможе забезпечити до 13 тисяч робочих місць. Вісконсин і федеральний уряд нададуть Foxconn пакет податкових пільг та інші стимули на суму до $3 млрд. Загальні інвестиції Foxconn імовірно складуть $10 млрд, однак компанія не розповідає про свої плани.
Foxconn заявила, що сподівається збільшити свої інвестиції в виробництво в США, приділяючи особливу увагу випуску плоских РК-екранів. За словами представників Білого дому, рішення Foxconn пов’язане в тому числі з зусиллями адміністрації Трампа щодо дерегуляції бізнесу, реформування податкового кодексу і планами щодо збільшення видатків на інфраструктуру.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас