ДФС відзвітувала, скільки виявила неофіційно влаштованих робочих — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС відзвітувала, скільки виявила неофіційно влаштованих робочих

Казна та Політика
843
Державна фіскальна служба за 1-е півріччя виявила 0,9 тис. найманих робітників, які працювали неофіційно.
Про це йдеться в повідомленні служби.
З початку 2017 органами ДФС при перевірці суб’єктів господарювання, які виплачували заробітну плату та інші доходи фізичним особам, встановлені порушення податкового законодавства у 61,7% перевірених платників.
До бюджету донараховано близько 167 млн гривень податку на доходи фізичних осіб, понад 72 млн гривень єдиного внеску та майже 13 млн гривень військового збору.
За рахунок вжитих заходів податкового контролю було виявлено 0,9 тис. найманих осіб, праця яких використовувалась роботодавцями без оформлення трудових відносин.
У січні-червні 2017 року за рахунок проведення спільної роботи територіальних органів ДФС і місцевих органів влади, а також індивідуальної роз’яснювальної роботи з керівниками підприємств-боржників та вжитих заходів з контролю погашення заборгованості із заробітної плати в сумі 699,6 млн гривень, надійшло 59,5 млн гривень податку на доходи фізичних осіб та 334,0 млн гривень єдиного внеску.
Для підвищення рівня сплати податку на доходи фізичних осіб у 1-му півріччі 2017 року на засіданнях комісій та робочих груп при органах виконавчої влади заслухано понад 8,6 тис. роботодавців, які нараховують заробітну плату, нижчу від законодавчо встановленого рівня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас