АМКУ спростовує заяву Київради про заборону продажу алкоголю вночі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ спростовує заяву Київради про заборону продажу алкоголю вночі

Казна та Політика
401
Вищий господарський суд України зобов’язав Київраду виконати рішення Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України і припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції, яке стосується заборони продажу алкоголю вночі в Києві.
“Вищий господарський суд України зобов’язав Київську міську раду виконати рішення Київського обласного територіального відділення АМКУ від 20.12.2016 р. №63, а саме припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції, яке полягає у прийнятті рішення від 22.09.2016 № 19/1023 “Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єктах торгівлі у Києві”, – повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook голова Київського обласного територіального відділення АМКУ Олексій Хмельницький.
За його словами, суд тільки змінив результативну частину рішення суду першої інстанції, а саме виключено спосіб виконання рішення Київського обласного територіального відділення АМКУ (оскільки способи виконання рішення територіального відділення про припинення порушення можуть бути різними).
Як повідомлялося, начальник управління правового забезпечення діяльності Київської міської ради Володимир Слончак в коментарі повідомляв, що вказаний суд підтвердив законність рішення Київради про заборону продажу алкоголю вночі.

Довідка Фінанси.юа:

  • Київрада 22 вересня 2016 року ввела заборону на реалізацію суб’єктами господарювання, що здійснюють роздрібну торгівлю, алкогольних та слабоалкогольних напоїв на території Києва, з 23:00 до 10:00. Її підтримали 86 депутатів Київради.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас