Ілон Маск отримав дозвіл на будівництво Hyperloop Вашингтон - Нью-Йорк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск отримав дозвіл на будівництво Hyperloop Вашингтон - Нью-Йорк

Технології&Авто
961
Творець технології Hyperloop Ілон Маск повідомив, що він отримав “усний дозвіл” на будівництво тунелю з Вашингтона в Нью-Йорк.
Поїзд зупинятиметься у Філадельфії та Балтиморі, а час в дорозі становитиме всього 29 хвилин.
Повідомляється, що при цьому в кожному місті буде як мінімум десять ліфтів для посадки і висадки на поїзди.
Відкритими поки залишаються два питання. По-перше, хто буде займатися будівництвом Hyperloop. Судячи з повідомлень підприємця, The Boring Company буде не тільки рити тунелі, а й будувати швидкісний транспорт.
Раніше передбачалося, що The Boring Company робитиме тунелі для автомобілів.
По-друге, виданню The Verge ніхто так і не зміг підтвердити, що Маск отримав потрібні для буріння дозволу. За попередніми даними, добро йому дали як раднику (нехай і колишньому) Трампа в Білому домі.
Офіційно ж дозволів у підприємця немає, що він пізніше сам і підтвердив. Якщо проект таки стартує, Маску потрібно буде отримати дозвіл на роботи від 6 штатів, 17 округів, десятків міст і т.д. Процес може зайняти деякий час.
Нагадаємо, Hyperloop – це розроблена Маском транспортна система, що складається із сталевих труб, усередині яких переміщається поїзд – герметична капсула на аеродинамічній подушці. Швидкість такої капсули може перевищувати 600 кілометрів на годину.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас