В Уряді пояснили умови призначення субсидій на наступний опалювальний сезон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Уряді пояснили умови призначення субсидій на наступний опалювальний сезон

Казна та Політика
3834
Умови призначення субсидій на опалювальний сезон 2017-2018 років не змінюватимуться.
Про це повідомив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
«Ми маємо позитив, що ціна на газ для населення в цьому році не збільшиться, умови призначення субсидій не зміняться. Тому до жовтня субсидії на новий опалювальний сезон мають бути всім перепризначені», – сказав він.
Павло Розенко також акцентував увагу на необхідності якомога ширше інформувати людей про програму монетизації економії субсидій. «В Одеській області близько 55 тисяч людей мають право на отримання компенсації за економію субсидій. З них 20 тисяч вже подали відповідні заяви до управлінь соцзахисту. Тому зараз головне завдання – поінформувати всіх про їхнє право на отримання готівкових коштів і зробити все для того, щоб люди ці кошти отримали», – наголосив віце-прем’єр-міністр.

Довідка Finance.UA:

  • 26 квітня Кабмін ухвалив рішення про початок процесу монетизації субсидій. Глава Уряду повідомляв, що рішення торкнеться 1,5 млн родин, які зможуть отримати приблизно 700 грн в якості одноразової виплати. Це рішення передбачає грошову виплату, яка дорівнює вартості 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення, або 100 кубів газу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас