Норвегія профінансує проект зі зменшення викидів метану Укргазвидобування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Норвегія профінансує проект зі зменшення викидів метану Укргазвидобування

23
Міністерство закордонних справ Королівства Норвегія профінансує проект зі зменшення викидів метану ПАТ «Укргазвидобування». Виконавцем робіт є норвезька компанія Carbon Limits.
Про це інформує прес-служба ПАТ «Укргазвидобування».
«Міністерство закордонних справ Королівства Норвегія допоможе ПАТ «Укргазвидобування» у залученні консультантів зі зменшення викидів через Північну екологічну фінансову корпорацію (NEFCO)», – йдеться в повідомленні.
Виконавцем робіт є норвезька компанія Carbon Limits.
Як повідомили в Укргазвидобуванні, мета проекту полягає у скороченні викидів метану протягом усього виробничого циклу шляхом безпосереднього вимірювання та виявлення викидів, проведення обстежень з одночасним наданням на місцях рекомендацій щодо першочергових кроків зі зменшення викидів, аналізу та обробки результатів вимірювань та визначення інвестиційних проектів зі зменшення викидів та надання рекомендацій щодо фінансування та впровадження таких проектів.
«Реалізація цього проекту не лише сприятиме скороченню викидів за рахунок точкових рекомендацій, але й допоможе визначити перелік більш масштабних інвестиційних проектів для ПАТ «Укргазвидобування» із можливими джерелами їхнього фінансування», – повідомлять в Укргазвидобуванні.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас