"Укрзалізниця" приступила до завершення корпоратизації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" приступила до завершення корпоратизації

Фондовий ринок
420
Процес завершення корпоратизації ПАТ “Укрзалізниця” розблоковано і незабаром може бути завершено. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив голова правління компанії Войцех Балчун.
“Сьогодні акції АТ “Київський електротехнічний завод “Транссигнал” зараховані на рахунок в цінних паперах ПАТ “Укрзалізниця” в депозитарній установі – в АТ “Ощадбанк”. А вчора з Мінінфраструктури підписали акт прийому-передачі акцій. Таким чином завершена більш ніж півторарічна епопея з передачі цих акцій в статутний капітал УЗ”, – написав він.
За словами Балчуна, це останній з семи заводів-акціонерних товариств, акції яких вносяться до статутного капіталу ПАТ “Укрзалізниця”.
“Тепер отримали можливість для випуску акцій і завершення корпоратизації товариства. Нагальність такого кроку неодноразово підкреслював прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Це потужний позитивний сигнал для ринку, який говорить про ефективні зміни в компанії”, – резюмував Войцех Балчун.
В травні 2017 року стало відомо, що корпоратизація УЗ не завершена, тому що на баланс акціонерного товариства не виходить передати акції ПрАТ “Транссигнал”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас