США зняли заборону на провезення ноутбуків з аеропортів Близького Сходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США зняли заборону на провезення ноутбуків з аеропортів Близького Сходу

Світ
131
Адміністрація транспортної безпеки США повністю зняла заборону на провезення ноутбуків і інших великогабаритних електронних пристроїв на рейсах з Близького Сходу. Про це повідомляє Reuters з посиланням на повідомлення відомства.
Зазначається, що заборону було знято з авіакомпанії Saudi Arabian Airlines – останньої з дев’яти авіаперевізників, для яких в березні були введені ці обмеження.
Як зазначає Reuters, американські чиновники незабаром відвідають аеропорт Саудівської Аравії, щоб переконатися, що країна виконала вимоги США щодо забезпечення безпеки польотів.
Нагадаємо, в березні США заборонили перевозити в ручній поклажі електроніку, більшу від смартфона, на прямих авіасполученнях з десятьма аеропортами в мусульманських країнах. Йшлося про аеропорти в Єгипті, Йорданії, Кувейті, Марокко, Катарі, Туреччині і по два аеропорти в Саудівській Аравії і ОАЕ. Це рішення пояснили необхідністю запобігання терактам. Пристрої, більші від смартфона, пасажири здають в багажне відділення. Схожу заборону в березні ввела і Великобританія.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас