Авіакомпанії Emirates і flydubai оголосили про партнерство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанії Emirates і flydubai оголосили про партнерство

Фондовий ринок
221
Авіакомпанії Emirates і flydubai (обидві — Дубай, ОАЕ) сьогодні оголосили про широкомасштабне партнерство. Воно передбачає об’єднання зусиль двох авіаліній для надання своїм клієнтам додаткових можливостей для авіаподорожей. “Обидві авіакомпанії будуть продовжувати управлятися незалежно, але будуть максимально використовувати маршрутні мережі один одного, щоб масштабувати свою діяльність і забезпечувати зростання”, — йдеться в повідомленні flydubai, яка здійснює рейси в ОАЕ з міжнародних аеропортів “Київ” (“Жуляни”) і “Одеса”.
Партнерство виходить за рамки код-шерінгу та передбачає всебічну взаємодію з маршрутної мережі і планування. Зокрема, нова модель надасть клієнтам flydubai зручні стикування за глобальною мережею Emirates, що охоплює п’ять континентів. А для клієнтів Emirates партнерство відкриє доступ до добре розробленої регіональної мережі flydubai.
Дві авіакомпанії будуть продовжувати базуватися в Міжнародному аеропорту Дубая. При цьому будуть синхронізуватися системи та експлуатація авіавузла, щоб забезпечувати зручне подорожування через цей аеропорт.
Партнерство спрямоване на оптимізацію маршрутів і польотних програм обох авіакомпаній, на відкриття нових стикувальних напрямків і розширення вибору для клієнтів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас