Керівництво Німеччини пророкує смерть німецького автопрому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівництво Німеччини пророкує смерть німецького автопрому

Технології&Авто
5377
В інтерв’ю виданню Der Spiegel Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що вже у найближчій перспективі у німецького автопрому можуть з’явитися великі проблеми. Основним джерелом таких складнощів пані Меркель бачить китайську автомобільну промисловість, яка, за її словами, дуже швидко навчається і вже випускає автомобілі гідної якості для повсякденного використання, повідомляє auto.ria.com.
На думку канцлера, незважаючи на те, що німецькі машини якісніше зібрані і більш привабливі на вигляд, у співвідношенні ціна/якість вони не сильно перевершують продукцію з Піднебесної. Всього лише питання часу, коли в останньому показнику китайці почнуть обходити німецький автопром. Щоб уникнути проблеми, Ангела Меркель наполегливо радить автовиробникам зібратися разом і провести «мозковий штурм».
Основною причиною китайської експансії на авторинку канцлер Німеччини вважає те, що компанії з піднебесної активно скуповують стартапи, які спеціалізуються на розробці високотехнологічних рішень, і застосовують їх напрацювання у своїй продукції. Ну і звісно, важливим фактором у завоюванні ринку є низька вартість праці в Китаї.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас