Французький оператор «Storengy» проведе аудит українських газосховищ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французький оператор «Storengy» проведе аудит українських газосховищ

Енергетика
289
Французький оператор ПСГ «Storengy» проведе технічний аудит українських газосховищ в рамках проекту комплексного вивчення українських ПСГ.
Про це інформує прес-служба Нафтогазу.
«Storengy, один з провідних операторів газосховищ у світі, зробить технічний аудит кожного об’єкта. Після аналізу первинних даних команда відвідає сховища та підготує докладну технічну оцінку», – йдеться в повідомленні.
Аудит проводиться в рамках проекту комплексного вивчення українських підземних сховищ газу (ПСГ), який фінансується Європейським Союзом і спрямований на розробку сталого економічного підходу до використання українських підземних сховищ газу в контексті європейського та українського енергетичного ринку. Нафтогаз бере участь у роботі керівного комітету проекту разом з іншими зацікавленими сторонами, включно із представниками уряду України.
«Ми вдячні Європейській Комісії за її постійне сприяння впровадженню реформи ринку газу в Україні. Цей проект дозволить нам залучити найкращих консультантів до розробки оптимальної стратегії для унікальної інфраструктури зберігання газу в Україні», – коментує голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв.
Дослідження передбачає прогнозування попиту на послуги зі зберігання газу на наступні 20 років та вивчення можливостей України на ринку ПСГ. На основі отриманих результатів буде розроблено кілька стратегічних сценаріїв оптимального використання українських ПСГ.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас