Відомий фінансовий аналітик напророкував зростання біткойна до $50 000 протягом десяти років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відомий фінансовий аналітик напророкував зростання біткойна до $50 000 протягом десяти років

Фінтех і Картки
3922
Досвідчений фінансовий аналітик і засновник інвестиційної фірми Standpoint Research Ронні Моас заявив, що ціна біткойна зросте вдвічі в наступному році, а в перспективі найближчих десяти років вона може досягти рівнів в $25 000 – $50 000. Про це пише CryptoCoinsNews.
За останні 13 років Ронні Моас надав понад 900 різних рекомендацій для учасників фондового ринку, і тепер, після того як він, за власним визнанням, довгий час заперечував біткойн, вирішив зануритися і в світ криптовалют. Почала цей експеримент компанія з купівлі «невеликої кількості» біткойна, Litcoin і Ethereum на Coinbase.
При цьому Моас вважає, що довіра до інших видів інвестицій буде знижуватися, в той час як до екосистеми криптовалют буде приєднуватися все більше людей.
«У обігу всього 21 млн біткойнів, і світ буде боротися за ці монети на тлі зниження довіри до традиційних валют і інших інвестицій. Я практично не сумніваюся, що 1% всіх грошей у вигляді готівки, бондів, акцій і золота в результаті перетече в криптовалюти», – сказав Моас в інтерв’ю Bloomberg.
Визнаючи можливість утворення «бульбашки» в короткостроковій перспективі, Моас, проте, передбачає значне зростання ціни біткойна протягом наступних десяти років. Такий висновок він засновує на тому факті, що в своїй більшості криптовалюти, як і раніше, недооцінені. За словами аналітика, ситуація почне змінюватися, коли на них стануть більше звертати увагу інвестори.
Так, він звертає увагу на те, що сьогодні ринкова капіталізація біткойна становить всього близько 1% від аналогічного показника золота, і 0,1% – від капіталізації ринку акцій і готівки. На думку Моаса, оскільки багато інвесторів мають у своїх портфелях золото і бачать, як воно негативно впливає на їхні доходи, є всі шанси, що в підсумку вони звернуться саме до криптовалют.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас