Baidu уклав угоду з 50 компаніями для розробки софта для безпілотників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Baidu уклав угоду з 50 компаніями для розробки софта для безпілотників

Фондовий ринок
180
Китайський пошуковий гігант Baidu повідомив про укладення партнерської угоди з більш ніж 50 компаніями з сегментів автовиробників і високих технологій, включаючи такі великі, як Ford, Daimler, NVIDIA, Intel, Microsoft, Velodyne. Настільки сильна команда знадобилася Baidu для того, щоб прискорити створення платформи самокерованих автомобілів Apollo, яку вона хоче зробити аналогом Android для безпілотних засобів пересування.
Нагадаємо, що китайський пошуковик представив платформу Apollo ще навесні поточного року, заявивши, що збирається вивести на дороги перші комерційні автомобілі з автопілотом вже до 2020 року. Baidu позиціонує Apollo як відкрите програмне рішення, яке дозволить автовиробникам швидко і легко додати функції автопілотування у будь-який автомобіль, налаштувавши їх під свої вимоги.
Кожен з учасників партнерської угоди привнесе у створення даної платформи свою лепту: NVIDIA надасть апаратну частину Drive PX2, Velodyne — LIDAR-сканери, Intel і Microsoft — технології штучного інтелекту, Ford і Daimler — реальні напрацювання існуючих асистентів водія і т. д.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас