Нова патентна суперечка: Qualcomm подав скаргу на Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова патентна суперечка: Qualcomm подав скаргу на Apple

Фондовий ринок
573
Один з найбільших світових виробників компонентів для мобільних пристроїв Qualcomm Inc. подав скаргу в комісію з міжнародної торгівлі США на корпорацію Apple за порушення патентних прав, йдеться в релізі Qualcomm.
“Apple займалася незаконним ввезенням і продажем смартфонів iPhone, що порушує один або кілька пунктів формул шести патентів Qualcomm, що охоплюють ключові технології, які забезпечують роботу важливих функцій iPhone”, – повідомляє Qualcomm.
Qualcomm просить комісію провести розслідування з даного питання і заборонити імпорт цих смартфонів і інших продуктів в США, запобігши незаконному використанню корпорацією Apple технологій Qualcomm.
Apple, згідно з повідомленням, порушили патентно-ліцензійну угоду з Qualcomm, припинивши ліцензійні платежі за використання технології компанії, яка використовується в iPhone і iPad.

Довідка Finance.UA:

  • Компанія Qualcomm – один з найбільших світових виробників чіпів і компонентів для мобільних пристроїв, процесорні рішення якої використовуються в смартфонах і планшетах Nokia, LG, Samsung, HTC, Sony та інших.
  • У травні Qualcomm подав позов проти Apple за невиплату роялті. Позов стосується тайванських компаній Compal Electronics Inc., Foxconn Technology Group, Pegatron Corp. і Wistron Corp.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас