Автомобілі-довгожителі - рейтинг Daily-Motor — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобілі-довгожителі - рейтинг Daily-Motor

Технології&Авто
2807
Британські експерти визначили автомобілі, які присутні на ринку протягом декількох десятиліть, але при цьому не втрачають своєї якості і продовжують залишатися цікавими для покупців.
 
У цьому списку представлені автомобілі, які виробляють вже досить давно, по при цьому вони не втратили своєї привабливості. Рейтинг автомобілів-довгожителів опублікував сайт Daily-Motor.
Експерти оцінювали машини як за індексом впізнаваності в світі, так і за популярністю серед покупців. Ось як виглядають топ-5 автомобілів-довгожителів.
Перший автомобіль під маркою Corvette з’явився в 1953 році, але відтоді машині вдається залишатися популярною. Вона пережила низку модифікацій і зараз вважається одним з найуспішніших і сучасних автомобілів в модельному ряді Chevrolet.
 2. Mercedes-Benz S-Class
Цей автомобіль полюбився покупцям, починаючи з моменту виходу на ринок в 1972 році. Сучасна модель Mercedes-Benz S-Class відрізняється майже бездоганними безпекою і комфортом.
 3. Jeep Wrangler
Цей автомобіль вперше зійшов з конвеєра в 1941 році. Дебютний позашляховик мав назву Willys MB і призначався для потреб армії. Але з часом він зміг стати народним улюбленцем.
 4. Porsche 911
Спортивне купе німецького автовиробника вийшло на ринок в 1964 році. На даний момент можна придбати вже шосту модифікацію даної моделі.
 
 5. Ford Mustang
Замикає топ-5 автомобілів-довгожителів американський Ford Mustang. Він з’явився в 1964 році і став досить популярним серед автолюбителів. Зараз на ринку є вже 6-е покоління Mustang з мотором в 304 кінські сили.
За матеріалами:
hyser
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас