Шахраї списали з рахунків українських фармацевтів понад 40 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахраї списали з рахунків українських фармацевтів понад 40 млн. грн.

Кримінал
1232
Шахраї списали з рахунків фармацевтичної компанії “Санофі-Авентіс Україна”, що входить до складу глобальної компанії Sanofi, близько 42 млн грн.
“Санофі-Авентіс Україна” стала жертвою шахраїв, які за незаконне судове рішення шляхом підробки документів списали з рахунків компанії близько 42 млн грн”, – йдеться в заяві компанії.
Як підкреслюють в компанії, в результаті шахрайських дій при потуранні представників судової системи та Державної виконавчої служби створені значні перешкоди для нормальної господарської діяльності підприємства в Україні.
“Від цього страждає не тільки компанія, але і репутація України як держави, яка бореться за залучення іноземних інвестицій і заявляє про їх належний захист”, – вважають у “Санофі-Авентіс Україна”.
При цьому в фармкомпанії зазначають, що вона вживає всіх передбачених законом заходів щодо захисту своїх прав, проте сподівається на оперативну реакцію з боку компетентних органів і установ щодо недопущення переведення викрадених коштів на рахунки шахраїв та притягнення винних до відповідальності відповідно до законодавства України, міжнародних договорів щодо захисту іноземних інвестицій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас