Поліція затримала озброєну банду, яка захоплювала будинки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція затримала озброєну банду, яка захоплювала будинки

Нерухомість
1217
Угруповання незаконно вторгалося на території будинків і всіляко перешкоджало власникам потрапити в будинок.
В с. Гнідин Київської обл. озброєна банда з шести учасників не допускала законних власників в будинки, що їм належать.
Про це повідомляє прес-служба поліції області.
Повідомляється, що до Київського обласного управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України звернувся чоловік. Він розповів, що невідомі йому особи не дозволяють потрапити в будинок, який йому законно належить і розташований в Бориспільському районі Київської області. Крім того, заявник зазначив, що місцева поліція не поспішає реагувати на його скарги з цього приводу.
Цю інформацію працівники внутрішньої безпеки повідомили керівництву главку поліції Київської області. Як результат – слідчі Бориспільського відділу поліції за даним фактом самоуправства почали кримінальне провадження по ст.356 Кримінального кодексу України.
Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що заявник кілька років тому придбав земельну ділянку і будинок в селі Гнідин. За домовленістю чоловік дозволив попередньому власнику там пожити деякий час. Але коли обумовлений термін закінчився, старий господар відмовився покинути будинок. Крім того, на території садиби з’явилася група невідомих людей, які всіляко перешкоджали законному власнику потрапити в будинок. Більше того, в тому ж населеному пункті аналогічна ситуація сталася ще з одним власником нерухомого майна.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас