Мирослава Лукача призначено керівником корпоративно-інвестиційного блоку Альфа-Банку Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мирослава Лукача призначено керівником корпоративно-інвестиційного блоку Альфа-Банку Україна

Особисті фінанси
91
Мирослава Лукача призначено керівником корпоративно-інвестиційного блоку Альфа-Банку Україна
У червні Альфа-Банк підсилився ще одним європейським фахівцем. Мирослав Лукач, що приїхав до Києва з Праги, призначений на посаду першого віце-президента, керівника корпоративно-інвестиційного блоку і відповідатиме за розвиток цього напрямку в Альфа-Банку та Укрсоцбанку.
Мирослав Лукач має понад 20 років досвіду успішної роботи у міжнародних банках: Citibank, де він працював на керівних посадах у корпоративному блоці протягом 13 років, Erste Group, EBRD та ін. Протягом останніх років він активно займався розвитком напрямку корпоративного і банківського інвестування.
«Я радий вітати Мирослава Лукача у нашій команді. Корпоративно-інвестиційний блок є пріоритетним для нас як найбільшого приватного банку країни. Мирослав володіє прекрасним знанням регіону центрально-східної Європи, а також істотним міжнародним досвідом завдяки роботі в банках зі світовим ім’ям. Я впевнений, що з експертизою Мирослава ми зможемо зробити наш обєднаний бізнес ще більш ефективним», ­– відзначив Іван Світек, СЕО банківської групи «Альфа-Груп» в Україні.
Мирослав Лукач народився у Словаччині (м. Прешів), вищу освіту отримав у Економічному університеті за спеціальністю «Міжнародна торгівля та фінанси» у Братиславі. Він вільно володіє 4 мовами: англійською, російською, чеською, словацькою та планує вивчати українську.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас