Абромавічус займеться будівництвом офісного комплексу в Латвії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абромавічус займеться будівництвом офісного комплексу в Латвії

Казна та Політика
326
Айварас Абромавічус, який обіймав посаду голови Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) в 2014-2016 роках, очолить наглядову раду проекту з будівництва великого офісного комплексу в Ризі (Латвія).
Як повідомляється в прес-релізі компанії-інвестора проекту – Lords LB Asset Management (Литва) – інвестиції в проект складуть від EUR200 до 400 млн. Реалізація проекту розрахована мінімум на 8 років і кілька етапів будівництва на ділянці в 5,8 га.
“Я почав інвестувати у Латвії ще в 1996 році, коли працював у Hansabank, тому я дуже добре знаю цей ринок. В даний час економіка Латвії – одна з найбільш розвинутих в ЄС, тому ми бачимо чудові можливості для ринку офісних центрів класу “А”. Наш проект стане найбільшим з розвитку офісних площ в країнах Балтії”, – цитується в повідомленні А. Абромавічус.
За його словами, проект стане основою для нового ділового району Риги. Зокрема, офісний комплекс розміститься на території колишнього Будинку преси в Ризі, навколо якого зараз активно створюється оновлений бізнес-кластер.
За словами генерального директора Lords LB Asset Management Домаса Качиньскаса, проект офісного центру для компанії стане першою інвестицією у комерційну нерухомість за межами Литви.
За даними прес-служби, спецфонд Lords LB Special Fund V придбав даний актив з метою інвестування в проекти нерухомості в Латвії.
Компанія з управління інвестиціями Lords LB Asset Management ліцензована і контролюється Банком Литви. Компанія управляє 14 фондами: 9 фондами нерухомості, 3 фондами приватного капіталу і 2 енергетичними та інфраструктурними фондами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас