"Нафтогаз" і "Газпром" проводять переговори щодо рішення Стокгольмського арбітражу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" і "Газпром" проводять переговори щодо рішення Стокгольмського арбітражу

Енергетика
399
Національний нафтогазовий холдинг “Нафтогаз України” і російський газовий монополіст “Газпром” проводять переговори щодо рішення Стокгольмського арбітражу, яке було прийняте за результатами розгляду спору між компаніями за контрактом на закупівлю газу на період 2009-2019 років.
Про це повідомили в прес-службі “Нафтогазу”.
“Нафтогаз України” і “Газпром” на виконання окремого рішення арбітражу проводять серію переговорів у спробі дійти згоди щодо змін до контракту та остаточних розрахунків між сторонами у відповідності з рішенням арбітрів. Переговори проходять на нейтральній території”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що окреме рішення арбітражу містить принципи, за якими повинна бути розрахована сума ретроактивної компенсації за переплати, здійснені “Нафтогазом”, а також ціна, яка повинна застосовуватися до будь-яких обсягів газу, отриманих “Нафтогазом”, але не сплачених в повному обсязі.
“Якщо в ході переговорів “Нафтогаз” і “Газпром” не дійдуть згоди щодо нових формулювань і визначення належних до виплати сум, остаточне рішення прийме арбітраж”, – сказано в повідомленні.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас