Samsung перевипустила "вибухонебезпечний" Galaxy Note 7 з новою назвою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung перевипустила "вибухонебезпечний" Galaxy Note 7 з новою назвою

Фондовий ринок
1219
Компанія Samsung представила перезапуск смартфона Galaxy Note 7, який отримав назву Fan Edition (FE), який надійде в продаж 7 липня, повідомляє PhoneArena.
Як зазначає видання, нова версія смартфона незначно відрізняється від Galaxy Note 7. Зокрема, пристрій буде оснащений акумулятором ємністю 3200 мАг, а не 3500 мАг. Для забезпечення безпеки кожен Galaxy Note FE буде проходити перевірку за вісьмома параметрами.
Смартфон отримає оновлений процесор Qualcomm Snapdragon 821, чотири гігабайти оперативної пам’яті і підтримку розумного асистента Bixby. Galaxy Note 7 FE оснащено 5,7-дюймовим Super AMOLED екраном з роздільною здатністю 1440 на 2560 пікселів і захищено від вологи і пилу за стандартом IP68.
Раніше повідомлялося, що компанія Samsung припинила поставки Galaxy Note7 і закликала якнайшвидше обміняти ці смартфони через загрозу вибуху. Після цього в компанії випустили оновлення, яке виключає перегрів Galaxy Note 7.
Пізніше стало відомо, що користувач смартфона з нової партії отримав травми пальців через вибух Galaxy Note, постраждав також ноутбук, від якого заряджався пристрій. 9 жовтня користувачі повідомили про третій випадок загоряння заміненого смартфона.
10 жовтня компанія вирішила призупинити виробництво Galaxy Note7.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас