В ООН оголосили конкурс грантів для розвитку бізнесу на Донбасі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ООН оголосили конкурс грантів для розвитку бізнесу на Донбасі

Казна та Політика
227
В ООН заявили про старт конкурсу на отримання грантів для переселенців, які проживають у Луганській і Донецькій областях, для розвитку малого бізнесу.
Про це повідомляє Центр новин ООН.
В конкурсі на отримання гранту можуть брати участь виключно фізичні особи, які мають офіційний статус внутрішньо переміщених осіб. Як наголошується, кошти будуть надаватися на відкриття, відновлення або розширення підприємницької діяльності. Мета цієї ініціативи — поліпшити умови життя переселенців і місцевого населення Донбасу шляхом підтримки підприємницької діяльності та малого бізнесу в регіоні.
Повідомляється також, що представлені на конкурс бізнес-плани повинні бути орієнтовані на довгострокову перспективу отримання прибутку і мати реалістичні ринкові показники. Так, максимальний розмір гранту становитиме 250 тисяч гривень. Таку суму зможуть отримати особи, які в рамках запропонованого бізнес-плану планують створити не менше 4-х робочих місць. 200 тисяч гривень зможуть отримати ті, хто буде створювати не менше 3-х робочих місць, і 150 тисяч гривень виділять для бізнес-проектів, розрахованих на два робочих місця.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас