У МЗС розповіли про варіанти посилення правил в'їзду росіян в Україну, біометричні паспорти теж розглядають — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МЗС розповіли про варіанти посилення правил в'їзду росіян в Україну, біометричні паспорти теж розглядають

Казна та Політика
527
Директор політичного департаменту Міністерства закордонних справ України Олексій Макєєв розповів про можливі варіанти посилення правил в’їзду для росіян в Україні, в’їзд за біометричними паспортами також обговорюють. Про це він сказав під час прес-конференції в Києві.
Говорячи про питання введення візового режиму з Росією, Макєєв підкреслив, що мета – “запобігти, щоб російські спецслужби здійснювали тут свої злочини, і збільшити контроль за тим, що Росія і її спецслужби можуть робити на нашій території”.
“Наступний елемент, який може бути обраний Україною, – це дозвіл на в’їзд для громадян Росії за біометричними паспортами. І далі по наростаючій ідуть можливості обмеження на в’їзд для певних категорій громадян Російської Федерації, – це будуть визначати у взаємодії зі спецслужбами. Або введення реального візового режиму, що переносить форпост в цій роботі на консульські установи в Російській Федерації”, – сказав Макєєв. Однак, за його словами, можливе введення і “абсолютної заборони” в разі, якщо це буде необхідно з точки зору національної безпеки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас