ПриватБанк не вводитиме комісії при оплаті комуналки пенсійними картами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк не вводитиме комісії при оплаті комуналки пенсійними картами

Особисті фінанси
68
ПриватБанк не планує вводити комісію при оплаті комунальних послуг пенсіонерами за допомогою пенсійних карт. Про це повідомив керівник напрямку “Платежі та перекази” ПриватБанку Олексій Путятін. За його словами, для пенсіонерів в банку діє пільговий режим обслуговування, якщо клієнти роблять платежі картами, а не готівкою.
“Нашим клієнтам пенсіонерам не потрібно знімати з пенсійної карти готівку, щоб потім оплатити комунальні квитанції в касі, – говорить Олексій Путятін. – Оплатити квитанції можна пенсійною карткою в будь-якому відділенні ПриватБанку, банкоматі або терміналі самообслуговування. Для пенсіонерів ці платежі як і раніше будуть безкоштовними”.
Без комісій ПриватБанк приймає платежі на адресу постачальників комунальних послуг, що мають прямі договори з банком щодо компенсації вартості комісії. Сьогодні у банку одна з найбільших в Україні договірних баз з комунальними підприємствами, і більшість комунальних платежів залишаються безкоштовними.
За інформацією ПриватБанку, в касах банку тариф на платежі без прямих договорів з комунальними підприємствами становить 3 грн. При оплаті комуналки в терміналі самообслуговування тариф банку складе 2 грн на всі види платежів, а в Приват24 на комунальні платежі діє єдиний тариф в розмірі 1 грн.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас