Nintendo поверне на прилавки мрію дітей 90-х — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nintendo поверне на прилавки мрію дітей 90-х

Фондовий ринок
931
Компанія Nintendo офіційно анонсувала свою нову мініатюрну консоль Super Nintendo Entertainment System Classic Edition. Приставка є зменшеною версією класичної 16-бітової SNES, яка користувалася величезною популярністю в 90-х роках минулого століття. Консоль буде поставлятися з 21 попередньо встановленою класичною грою і надійде в продаж в Європі 29 вересня цього року.
Серед встановлених ігор буде присутня така безсмертна класика, як Donkey Kong Country, Final Fantasy III, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Mario World і багато інших. Окремо варто виділити Star Fox 2, створену під час ери Super Nintendo, але так і не випущену.
Nintendo зазначила, що SNES Classic Edition, як і NES Classic Edition, стане лімітованим продуктом. Тобто запланована відносно невелика партія пристроїв. Але в компанії запевнили, що SNES Classic Edition буде вироблено більше, ніж NES Classic Edition, щоб уникнути гострого дефіциту, який спостерігався роком раніше.
Оригінальна Super Nintendo Entertainment System (SNES) потрапила на полиці японських магазинів 21 листопада 1990 під назвою Super Famicom. Роком пізніше, в серпні 1991-го, консоль дісталася до західної аудиторії. За час свого існування легендарна приставка встигла порадувати тисячі дітей по всьому світу, в тому числі і Росії, де вона засвітилася в програмі “Денді – Нова Реальність” Сергія Супонєва.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас