Додаток YouTube буде динамічно підлаштовувати відео під габарити екрана — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Додаток YouTube буде динамічно підлаштовувати відео під габарити екрана

Технології&Авто
599
Через те, що в даний час відеоролики записуються різними пристроями, неможливо добитися ідеальної сумісності. Через це можуть виникати незручності з переглядом роликів на службах на кшталт YouTube, яка зараз є найбільшим відеоархівом у світі.
YouTube відзначає, що її завдання – показувати відеоматеріали оптимальним способом, незалежно від того, в якому форматі вони були зняті або на якому пристрої проглядаються. Тому в наступному оновленні програми YouTube з’явиться функція автоматичної зміни співвідношень сторін для оптимального перегляду на екрані того чи іншого апарата.
«Чи не все одно, про вертикальні чи горизонтальні ролики йде мова? Про зняті на мобільний телефон чи дзеркальну камеру? Квадратні, 4:3 чи 16:9?», – написала виконавчий директор YouTube С’юзен Войжітскі (Susan Wojcicki) в офіційному блозі. Вона також додала, що оновлений мобільний додаток почне надходити на смартфони в найближчі тижні.
Це означає, що незалежно від співвідношення сторін відео, що проглядається, програвач буде автоматично і динамічно проводити обрізання ролика під формат екрана або частини екрана. Користувач також зможе, наприклад, у вертикальному положенні смартфона половину або іншу частину екрана віддати під відео (воно автоматично підлаштується), а на другий писати коментар чи вибирати наступний ролик.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас