НАЗК вирішило провести незалежну технічну експертизу системи е-декларування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАЗК вирішило провести незалежну технічну експертизу системи е-декларування

Казна та Політика
115
Національне агентство з запобігання корупції (НАЗК) вирішило провести зовнішню незалежну технічну експертизу системи електронного декларування.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАЗК.
“Під час чергового засідання Національне агентство з запобіганнч корупції схвалило план заходів з модернізації програмно-апаратного комплексу інформаційно-телекомунікаційної системи “Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування”, – сказано в ньому.
Зазначається, що першим пунктом плану визначено проведення зовнішньої незалежної технічної експертизи системи е-декларування на предмет дослідження її функціональності.
За словами агентства, це дозволить з’ясувати причини збоїв під час пікових навантажень, визначити оптимальні шляхи модернізації реєстру, а також забезпечить надалі належне безперебійне функціонування системи.
Серед інших заходів також заплановано модернізацію і розширення прикладного програмного забезпечення реєстру, підключення НАЗК до захищеного сегменту Національної системи конфіденційного зв’язку та багато іншого.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас