Експерти озвучили рівень довіри українців до національної банківської системи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти озвучили рівень довіри українців до національної банківської системи

Казна та Політика
917
Експерти стверджують, що рівень довіри українців до вітчизняної банківської системи на критично низькому рівні. Більш того, Нацбанк намагається маніпулювати свідомістю людей. Про це заявив експерт В’ячеслав Олійник.
“Українці абсолютно не довіряють вітчизняній банківській системі. А Нацбанк займається маніпуляцією громадської думки. От наприклад, щодо банку „Михайлівський“ спершу Нацбанк говорив, що договори підписували з фінансовими компаніями. Потім з’ясувалося, що все таки не з фінансовими компаніями, а на поточний рахунок банку кошти надходили. Потім вони говорили, що перерахували, але коштів у банку не було, потім виявилося, що гроші були. Але все одно операції визнали нікчемними, тому що велике навантаження на Фонд гарантування вкладів. Це яскравий приклад, як Нацбанк і Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) постійно вводили людей в оману і як після подібних випадків люди мають їм довіряти”, — сказав Олійник.
Окрім того, він додав, що затримання уповноваженої особи ФГВФО на хабарі у 5 млн доларів ще більше похитнуло довіру людей.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас