Tesla Найняла Нового Главу Підрозділу По Розробці Автопілота — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Найняла Нового Главу Підрозділу По Розробці Автопілота

Особисті фінанси
219
Нещодавно американський автовиробник Tesla Inc. заявив, що втратив ще одного старшого керівника, цього разу ним виявився глава підрозділу з розробки технологій безпілотного водіння Кріс Латтнер, який пропрацював в компанії шість місяців. Крім цього, компанія також повідомила, що працює над угодою, яка дозволить їм побудувати автомобільний завод в Китаї. План, який був оголошений раніше в цьому році, спрямований на те, щоб задовольнити зростаючий попит на електромобілі компанії.
Новий керівник підрозділу
Після того як колишній глава підрозділу з розробки автопілота Кріс Латтнер повідомив про свій відхід, компанія Tesla підтвердила дану інформацію в своїй заяві. У повідомленні Латтнер зазначив, що робота в Tesla не підходила йому, і він зацікавлений в пошуку інших посад в якості досвідченого інженера-керівника.
Як повідомляє компанія, звільнену посаду займе Андрій Карпати (Andrej Karpathy), який також є керівником підрозділу штучного інтелекту. Пізніше Tesla заявили, що Латтнер був не відповідною для них кандидатурою.
Андрій Карпати відомий своїм багатим досвідом в сфері глибинного навчання, який тривалий час працював в компанії Alphabet. Раніше він також працював науковим співробітником OpenAl, яка є некомерційною дослідницькою компанією за підтримки Ілона Маска. Tesla описують його як одного з провідних експертів в області глибинного навчання і машинного розпізнавання образів.
Компанія Tesla, яка славиться своєю технологією розпізнавання образів в електрокарах, зіткнулася з кількома проблемами в минулому році з запуском системи безпілотного водіння. Тим не менше, попит на системи автономного водіння компанії Tesla залишається високим, так як регулятори безпеки заявили, що недавні інциденти сталися не з причини Tesla.
Завод Tesla в Китаї
Після несподіваного збільшення продажів Tesla в Китаї кілька місяців тому, компанія повідомила, що працює над угодою, яка дозволить побудувати завод в Китаї, незважаючи на обмеження виробництва в Сполучених Штатах протягом останніх кількох років.
У березні автомобільна компанія повідомила, що доходи в Китаї склали 1.06 $ млрд. В порівнянні з доходами в розмірі 300 $ млн. В 2015 році. Китай став другим найбільшим ринком Tesla після США.
Згідно з даними звітів, Tesla близькі до укладення угоди з владою Шанхаю на будівництво і виробництво автомобілів в країні, що дозволить їм збільшити продажі машин на азіатському ринку. Уряд Китаю раніше повідомляв про своє бажання бачити більше електрокарів на китайських дорогах.
У вівторок акції Tesla підскочили приблизно на 2%, наблизившись до 52-тижневого максимуму на тлі останніх новин.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас