Tesla може створити власний музичний сервіс подібно Apple Music — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla може створити власний музичний сервіс подібно Apple Music

Фондовий ринок
189
Автовиробник Tesla веде переговори з представниками музичної індустрії для створення власного музичного стрімінг-сервісу подібно Spotify і Apple Music. Про це пише Recode.
Джерела видання знають, що глава компанії Ілон Маск веде переговори з усіма основними музичними лейблами про ліцензування сервісу. У разі створення такого сервісу він буде в подальшому поставлятися в комплекті з усіма автомобілями Tesla, які надходять у продаж.
Музичні компанії поки не розуміють, який саме обсяг партнерства цікавить Tesla. Однак відомо, що автовиробник має намір запропонувати клієнтам кілька варіантів платних підписок для доступу до музичної платформи.
Якщо Tesla запустить музичний сервіс, то, швидше за все, він буде обслуговувати власну клієнтську базу, бо джерела видання не уточнюють, чи буде доступний сервіс для користувачів без транспортного засобу.
У червні на зустрічі з акціонерами Маск натякнув на те, що хоче вивчити різні варіанти в сфері музичних стрімінг-сервісів. Як йдеться в заяві компанії, в Tesla вважають важливим дозволити власникам їхніх машин «слухати музику, яку вони хочуть, і з джерела, яке вони самі виберуть».
Tesla вже співпрацює з сервісом Spotify, який встановлюється в призначені для продажу поза США електрокари. Поки не ясно, чому автовиробник не розглядає питання інтеграції в свої авто того ж самого Spotify або Apple Music.
Концепція автовиробника, що пропонує щомісячну послугу підписки, не є новою. General Motors вже пропонує подібні сервіси через OnStar, який надає такі функції, як діагностика, допомога в кризових ситуаціях за щомісячну плату.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас