Індустріалбанк представляє оновлену лінійку тарифних пакетів для РКО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк представляє оновлену лінійку тарифних пакетів для РКО

Аграрний ринок
65
Індустріалбанк представляє вісім тарифних пакетів для ефективного ведення бізнесу. Кожен пакет враховує вимоги і потреби підприємств певного масштабу і виду діяльності – від початківців підприємців до ОСББ і організацій, провідних розрахунки з іноземними партнерами.
«Співпраця з підприємствами середнього та великого бізнесу для нас одне з пріоритетних. Ми маємо досить широкий спектр послуг для підприємств будь-якої сфери діяльності, і готові запропонувати якісні фінансові рішення, засновані на глибокому розумінні особливостей ведення бізнесу наших клієнтів », – коментує Ірина Лебеденко, начальник управління корпоративного бізнесу Індустріалбанку.
 
Новим клієнтам, які ще визначаються з обсягом операцій, доцільно зупинити вибір на пакеті «Зручний старт» з щомісячною платою в розмірі 10 гривень. Обслуговування в системі «Клієнт-Банк» входить у вартість пакету, який враховує всі вхідні і вихідні платежі як всередині банку, так і за його межі, а також прийом готівкової виручки. Вартість зняття грошових коштів в рамках пакету залежить від суми: до 50 тис грн – 1% від суми операції, мінімум 10 грн, а при знятті суми понад 50 тис грн до 100 тис грн – 0,5% від суми операції, понад 100 тис грн – 0,3% від суми операції.
 
Підприємства, що ведуть зовнішньоекономічну діяльність, можуть скористатися тарифним пакетом «Міжнародний». Він враховує всі особливості ведення експортно-імпортної діяльності та пропонує вигідні та зручні умови для розрахунків з іноземними партнерами.
 
Особливий тарифний пакет «Сприяння» в Індустріалбанку розроблений для комунальних підприємств і бюджетних організацій. Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та керуючі компанії оцінять переваги тарифного пакету «ОСББ», а сільськогосподарські підприємства оцінять привабливість умов тарифного пакету «Агро-бізнес», який доступний для підприємств сфери АПК, що кредитуються в банку за програмами «Агро-перспектива» або «Агро-техніка».
Індустріалбанк представляє оновлену лінійку тарифних пакетів для РКО
 
Залежно від особливостей бізнесу, серед тарифних пакетів «Підприємницький», «Оптимальний» та «Класичний» можна вибрати той, що дозволить вести фінансову частину бізнесу максимально зручно і вигідно.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас