Київ за 10 млн грн навчать їздити без пробок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ за 10 млн грн навчать їздити без пробок

Казна та Політика
2527
У Києві очікується чергова дорожня «революція». До кінця року планують організувати систему «розумних» світлофорів, щоб розвантажити пробки.
Крім того, на столичних дорогах з’являться електронні табло з інформацією про ситуацію на дорогах в реальному часі, зокрема, про затори, перекриття та інші ускладнення руху в місті.
«Ми направили запит на виділення коштів для закупівлі 50 електронних табло», – розповів керівник Центру автоматизованої системи управління дорожнім рухом (АСКДР) Сергій Полішко.
За його словами, такі табло (ціна кожного – 200 тис. грн) з’являться на в’їздах в місто, а також в місцях, де ведуться дорожні роботи. Як розповів директор КП «Київдорсервіс» Віктор Черній, комунальники планують встановити на складних розв’язках спеціальні напрямні колірні шеврони.
«Почнемо з в’їзду на міст Патона. Зараз співробітники Центру завершують монтаж шевронів і з дня на день будуть встановлені щити на в’їздах на розв’язку – із зазначенням напрямків і кольорів, за якими водії будуть орієнтуватися», – каже Черній.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас