Окуляри Google Glass отримали перше оновлення за 3 роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Окуляри Google Glass отримали перше оновлення за 3 роки

Фондовий ринок
668
Google випустила оновлення для розумних окулярів Google Glass, про які вже всі встигли забути. Тепер до них можна підключити клавіатуру і мишу через Bluetooth.
Струсіть пил з колись модних розумних окулярів від Google, на які ви колись витратили $1,5 тис. Вперше з вересня 2014 року Google випустила для них оновлення: виправлені кілька багів і включена підтримка Bluetooth. Завдяки цьому можна підключити до окулярів клавіатуру і мишу.
Також Google оновила додаток MyGlass, який підключає окуляри до Android-смартфонів. Попередня версія погано працювала з версією Android 4.2, але тепер це виправлено і включена підтримка Android 5.1. І нарешті повідомлення зі смартфона тепер надходять і на окуляри. Також окуляри тепер пропонують користувачеві відключити енергозберігаючий режим, щоб програма залишалась активною, коли телефон перейде в сплячий в режим.
У 2015 році Google закрила сайт Google Glasses і відтоді сконцентрувалася на окулярах для застосування в промисловості. Але оновлення говорять про те, що, виявляється, в Google є програмісти, які все ще займаються підтримкою споживчої версії розумних окулярів.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас