Британський суд оголосив банкрутом легенду тенісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський суд оголосив банкрутом легенду тенісу

Світ
826
Лондонський суд в середу визнав банкрутом німецького тенісиста Бориса Беккера, який заробив за час своєї спортивної кар’єри більше $25 млн.
Причиною став борг тенісиста банку Arbuthnot Latham & Co., який Беккер не виплачує з жовтня 2015 року, пише видання MarketWatch.
Адвокат тенісиста Джон Бріггс просив суд дати ще місяць на повторну заставу нерухомості на Мальорці, завдяки якому Б.Беккер міг би отримати більше $6 млн. Серед його аргументів була заява про те, що “в грошових питаннях Беккер особа не дуже досвідчена”.
Суд відмовився відстрочити судовий процес ще на 28 днів, заявивши про відсутність істотних доказів швидкої сплати боргу.
Б.Беккер написав у Твіттері, що розпорядження суду його здивувало, тому що у нього є кошти на виплату боргу, і оголосив про свій намір апелювати дане рішення.
49-річний Беккер – шестиразовий володар Великого шолома, в 1985 році став наймолодшим переможцем Вімблдонського турніру. До минулого року він протягом трьох років тренував сербського тенісиста Новака Джоковича, який під його керівництвом завоював кілька титулів Великого шолома.
Беккер вже не вперше стикається з фінансовими труднощами. У 2001 році його податкова заборгованість в Німеччині склала $7 млн. У тому ж році тенісист розлучився з дружиною Барбарою, що, за повідомленнями преси, обійшлося йому в $10 млн і будинок на острові Фішер-Айленд у Флориді вартістю $2 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас