Ідея Банк і Укрпошта реалізує проект з продажу споживчих кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк і Укрпошта реалізує проект з продажу споживчих кредитів

Кредит&Депозит
39
Ідея Банк, який входить до складу міжнародної фінансової групи Getin Holding SA (Республіка Польща), починає продаж кредитів через відділення ПАТ “Укрпошта”.
На першому етапі продаж кредитів Ідея Банку буде відбуватися через 51 відділення Укрпошти, які знаходяться в селах і селищах міського типу Житомирської, Миколаївської, Черкаської, Чернігівської та Херсонської областей. Надалі планується розширення співпраці як в частині продуктів, так і в частині регіонів.
«В рамках співпраці з “Укрпоштою” Ідея Банк розробив спеціальну кредитну програму для фізичних осіб у віці від 21 року до 75 років з максимальною сумою кредиту до 50 тис. грн. Реалізація даного спільного проекту дозволить Ідея Банку розширити географію продажу кредитів, наростити кредитний портфель і клієнтську базу в цілому в поточному році Ідея Банк має намір збільшити обсяг кеш-кредитів до 2 млрд грн»
На даний час партнерами Ідея Банку з продажу кредитів є 11 банків і 2 небанківські установи.
«В рамках програми по створенню фінансового супермаркету на Укрпошті ми запускаємо кредитування разом з нашим першим партнером – Ідея Банку. Вже сьогодні завдяки географії Укрпошти та продукту Ідея Банку, клієнти у невеликих містах і селах зможуть отримати споживчі кредити. В майбутньому різноманітні фінансові послуги, які будуть створені для клієнтів Укрпошти, дозволять нам стати фінансовим супермаркетом з доступом до кращих рішень на ринку без необхідності їздити до великих міст у пошуках клієнтів таких послуг. Все це буде в найближчому відділенні Укрпошти», – сказав директор департаменту фінансового бізнесу ПАТ«Укрпошта» Артур Муравицкий.
На сьогодні Укрпошта має мережу відділень, яка налічує близько 11,5 тисяч пунктів в Україні.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас