Шахта «Степова» - постраждалі гірники та сім’ї загиблих отримали фінансову допомогу з благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахта «Степова» - постраждалі гірники та сім’ї загиблих отримали фінансову допомогу з благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!»

Особисті фінанси
30
Клієнти ПриватБанку з усієї України через банкомати та Приват24 зібрали понад 520 тис.грн для екстреної допомоги сім’ям загиблих та постраждалим в аварії на шахті «Степова» 02 березня 2017 року. Тоді внаслідок вибуху метану загинули 8 чоловік, а 28 – постраждали та були госпіталізовані. Збір допомоги був ініційований всеукраїнським благодійним фондом ПриватБанку «Допомагати просто!».
«Як ви знаєте, у березні на шахті стався вибух, який мав трагічні наслідки і став причиною скорботи громади Львівщини та України. Правлінням благодійного фонду «Допомагати просто!» прийнято рішення виплатити допомогу сім’ям загиблих – по 40 тис. грн, та постраждалим – понад 7 тис.грн», – зазначила Анна Павлова, директор благодійного фонду.
За 5 років благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» надав допомогу майже на 56 млн гривень. Благодійний фонд «Допомагати просто!» реалізує проекти на підтримку дітей-сиріт і важкохворих дітей, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф, програми допомоги українській армії та пораненим у зоні проведення АТО бійцям. Усі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання. Повну інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.
Як можна перерахувати благодійні внески?
  • на сайті фонду blago.pb.ua,
  • в Приват24;
  • в будь-якому банкоматі або терміналі ПриватБанку;
  • перерахувати решту, яка залишилась після операції в касі.
Допомагати просто!
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас