95% платників добровільно сплачують податки - ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

95% платників добровільно сплачують податки - ДФС

Казна та Політика
229
Державна фіскальна служба України фіксує досить високий рівень сумлінності платників податків протягом останнього часу. Так, 95% платників добровільно декларують та сплачують свої податки.
Про це заявив в.о. Голови ДФС Мирослав Продан під час засідання Ради з питань стимулювання інвестицій та підприємницької діяльності при ДФС.
«Протягом 2017 року відзначається тенденція до щомісячного перевиконання, порівняно з відповідним періодом минулого року, показників збору з надходжень до загального фонду державного бюджету. Так, у І півріччі очікуються надходження у розмірі 355,1 млрд. грн., що на 27,7%, або на 77,1 млрд. грн. перевищує відповідний показник минулого року», – розповів Мирослав Продан.
За його словами, такої динаміки вдалося досягти завдяки сумлінності платників та змінам в адмініструванні податків. Важливою новацією цього року, яка схвально сприйнята та позитивно оцінена бізнесом, стало впровадження електронного реєстру відшкодування ПДВ.
Відзначив керівник фіскальної служби і позитивну тенденцію зростання сплати податку на прибуток. У І кварталі цього року платниками було задекларовано 20,2 млрд. грн. податку, що на 6,4 млрд. грн. перевищує показник І кварталу 2016 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас