Кабмін створив робочу групу для незалежного аудиту баз даних ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін створив робочу групу для незалежного аудиту баз даних ДФС

Казна та Політика
181
Уряд України створив міжвідомчу робочу групу на чолі з міністром фінансів Олександром Данилюком з проведення незалежного аудиту баз даних та інформаційних ресурсів, що використовуються Державною фіскальною службою (ДФС).
Як повідомляється, таке рішення Кабінет міністрів ухвалив на засіданні в середу.
Згідно з проектом постанови, що є у розпорядженні агентства, створена група є тимчасовим консультативно-дорадчим органом уряду, а термін проведення аудиту встановлено до 1 липня цього року.
У складі групи, крім працівників Мінфіну та ДФС, також представники Держспецзв’язку, держпідприємства “Українські спеціальні системи”, а її секретарем виступає глава Держагентства з питань електронного уряду Олександр Риженко.
Організаційне, інформаційне та матеріально-технічне забезпечення діяльності робочої групи, відповідно до проекту, здійснює Мінфін.
Зазначається, що створення такої групи було передбачено прийнятими в кінці минулого року правками до Податкового кодексу про поліпшення інвестиційного клімату в Україні як компроміс після вилучення із законопроекту норми про передачу бази і інформсистеми ДФС на адміністрування в Мінфін.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас