Олена Дмітрієва: "Найближчим часом у нас з'являться іпотечні пропозиції для жителів Одеси, Дніпра, Миколаєва, Львова і Чернігова" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олена Дмітрієва: "Найближчим часом у нас з'являться іпотечні пропозиції для жителів Одеси, Дніпра, Миколаєва, Львова і Чернігова"

Кредит&Депозит
87
Заступник Голови Правління “ГЛОБУСА” — про іпотечну програму Банку.
Олена Дмітрієва, заступник Голови Правління Банку “ГЛОБУС”, виступила експертом в оглядових матеріалах про пожвавлення на іпотечному ринку України у виданнях “Ліга.нет” та “Дом2000”.
Вона розповіла про досвід роботи Банку на іпотечному ринку, найцікавіші пропозиції від Банку, а також про наших Клієнтів, партнерів-забудовників і середній розмір іпотечного кредиту.
“Думаю, партнерство банків і девелоперів найближчими роками набере ще більших обертів. Що неминуче спричинить зменшення процентної ставки за кредитами,” – зазначила Олена Дмітрієва.
Банк “ГЛОБУС” – лідер на ринку іпотечного кредитування України. Ми вже працюємо в Києві, Харкові, Сумах і постійно розширюємо список партнерів та акредитованих об’єктів, а також свою присутність у регіонах.
З надійними партнерами та вигідними пропозиціями в рамках Програми “Житло в кредит” Банку “ГЛОБУСВи можете ознайомитися тут.
Цікаво? Звертайтеся (044) 392 00 00.
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас