Набрав чинності закон про питне водопостачання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Набрав чинності закон про питне водопостачання

Казна та Політика
1483
Закон про питну воду та питне водопостачання у вівторок був опублікований в офіційному виданні “Голос України” і набрав чинності.
Про це повідомляє “112 Україна”.
Закон спрямований на вдосконалення законодавства у сфері питного водопостачання та водовідведення, врегулювання відносин, пов’язаних з виробництвом, транспортуванням і постачанням питної води, відведенням, транспортуванням і очищенням стічних вод.
Очікується, що втілення документа створить умови для забезпечення стабільного рівня обслуговування населення питною водою нормативної якості, поліпшення якості послуг, що надаються, надійності функціонування систем водопостачання і водовідведення, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.
Документ, зокрема, визначає повноваження органів влади про затвердження правил приймання стічних вод в системи централізованого водовідведення на загальнодержавному та місцевому рівнях.

Довідка Finance.UA:

  • Верховна Рада прийняла в другому читанні і в цілому урядовий законопроект №4582 “Про внесення змін до закону України “Про питну воду та питне водопостачання” 18 травня.
  • Президент підписав документ 15 червня.
За матеріалами:
112
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас